helena_logo
Being fit is not a destination, it is a way of life

TERE TULEMAST
HELENA MANG FITNESS
LEHELE

Kui soovid saavutada oma elu parimat vormi, parem välja näha, paremini ennast tunda, harida ennast toitumise vallas. Sind huvitab fitness kui spordiala, minu ettevalmistus võistlusteks või soovid lihtsalt oma elukvaliteeti tõsta- siis oled õiges kohas! 

Mis iganes on Sinu eesmärgiks- üheskoos suudame seda saavutada!

Toitumisalane nõustamine

Liikmetel on ligipääs arvukatele päevamenüüdele mis on tasakaalustatud, lihtsad jälgida ning vastavad just SINU vajadustele.

Minu isiklik blogi ja artiklid

Piilu minu maailma- kuidas valmistub professionaalne bikinifitnessi sportlane võistlusteks. Kuidas ma treenin, toitun, mida tunnen. Minu trikid ja nipid!

Kasutajate foorum

Kõikidel liikmetel on võimalus arutada erinevaid teemasid privaatses foorumis- tunne ennast kui kodus!

Alusta kohe

Valmis uueks etapiks? Liitu 3 lihtsa sammuga!

1. Loo konto

Sisesta andmed

2. Aktiveeri

Tasu liikmemaks

3. Alusta

Muuda oma elu

Liitumine

Astu esimene samm!

3.99/kuus
Erinevad päevamenüüd
Toitumise põhitõed
Minu blogi ja artiklid
Liikmete foorum

Jäta mulle oma e-mail, kui soovid olla üks esimestest, kes uuendustega kursis on.

Ka mina vihkan rämpskirju, Sinu e-mail jääb saladuseks! 🙂

Jälgi mind ka Instagramis

  • What is your Christmas wish this year?!?!?! 🎁🎄🙄
.
.
.

I wish they could pack in some hot wheather and free time because a vacation is all I need 🤩☀️
#dreamingofsummer #christmasiscoming #helenamang
  • Backstage moment with beautiful Bikini PRO World Champion @melinakatarina 🇫🇮 ❤️
.
.
.

#ifbbelitepro #ifbbfamily #probikini
  • I’m happy to share my next @danielwellington discount code - HELENAxDW ❤️
All gift sets are now -10% + free gift wrapping and my code gives you additional -15%. In total -25% on all sets and shipping is still free! 🥳
Code is valid till 15.01 - christmas shopping has never been so easy 🎁
#danielwellington #danielwellingtonforeveryone 
#christmasshopping
  • Hello Baby!💖
This is 9. Girl in our family, no boys yet 🥰🎀💕
.
.
.
#mytwinsistermadethis #17hoursold #girlpower
  • It’s a Sunday and 1. Advent 🎄😋 🥞 
What do you think, small or big pancakes?!? 👩🏼‍🍳
.
.
.

#sundaybreakfast #sunday #sundayfunday #pancakes #olimpsportnutrition #weekendvibes
  • Blue Monday GIVEAWAY 💙👇🏼
.
.
.
💙Describe your Monday with 3 emoticons 😴👩🏼‍💻🥺
💙Tag 3 friends
💙Follow @helena.mang 
And win box of new Olimp Yummy Cookie Protein Bars 🥳 
2 lucky winners will be announced day after tomorrow 🥰
.
.
.

Set. Ready. Go!
.
.
.
#olimpproteinbar #olimpsportnutrition #teamolimp #olimpathlete
  • She lived to see the sun ☀️ and feel the wind 🌪
  • Today’s little moments become tomorrow’s pecious memories 🧡
  • Inner beauty is great but little eyeliner never hurts 😛 My favorite products from @janeiredale_estonia - even I can manage to draw a even line with that brush 🙃
#janeiredale #tradehouseilukaubamaja #mineralcosmetics #nourishyourskin
  • Wet, cold and all-gray season is here 😩 🌨💨 That means only one thing - welcome flu season! 😵🤧 Don’t count on hot tea (and men 😏), boost your body with extra C and D vitamin- perfect time to stock up- all vitamins are on sale only this week at @fitshop_ee .
.
.

#fitshop_ee #olimpsportnutrition
Close Menu